Pressupost i comanda instantanis

Gestió automatitzada de projectes

La nostra plataforma automatitzada facilita el procés de traducció sense comprometre la qualitat

Pressupost i comanda instantanis
Decoration circle 1 Decoration circle 2 Decoration circle 3 Oval Group 1 Oval Group 2 Oval little Oval little

Traducció de documents

En els últims anys s'han produït canvis importants en la disponibilitat dels serveis de traducció en línia. Com a tal, BigTranslation proporciona un procés de comanda i lliurament completament en línia per traduir documents en diferents formats de fitxer. Disposar d'una formació en tecnologia tan forta i d'un equip informàtic competent a la nostra disposició ens permet oferir traduccions a preus imbatibles i amb uns terminis de lliurament ràpids.

Alguns dels avantatges clau del sistema innovador de BigTranslation són que els clients poden fer comandes en línia en qualsevol moment del dia a través del lloc web de BigTranslation, acceptem una sèrie de mètodes de pagament diferents, com ara targeta de crèdit/dèbit, PayPal i transferència bancària, i el nostre sistema permet als clients fer un seguiment del progrés de la traducció a través del seu compte.

Traduccions expertes a mida

BigTranslation és reconeguda per ser una agència de traducció on els clients també poden triar entre una àmplia gamma de serveis de traducció professional personalitzables, que es poden adaptar a les necessitats del seu projecte. Som especialistes en serveis de traducció per a continguts web, però el nostre gran equip de traductors té experiència en nombrosos camps diferents i provenen de tot el món. Això vol dir que som capaços de dur a terme tot tipus de treballs de traducció diferents en qualsevol moment del dia.

Les teues necessitats són la nostra primera prioritat

A diferència de la majoria de les altres empreses de traducció, que cobren el pagament sense revisar manualment el resum del projecte, volem assegurar-nos que entenem completament els requisits de la teua traducció. Com a tal, donem als clients l'oportunitat d'afegir qualsevol tipus de comentaris i instruccions per als nostres traductors natius.

Procés ràpid i senzill

Utilitzant la nostra plataforma de traducció en línia, podeu penjar els vostres fitxers, seleccionar qualsevol dels nostres idiomes de traducció europeus i rebre una estimació de costos immediata. El procés de treball de cada projecte de traducció és personalitzat i compleix els estàndards de qualitat. Tot i que tots els nostres serveis de traducció professional poden ser consultats, contractats, realitzats i lliurats en línia, també tindràs l'opció de contactar directament amb el responsable del projecte assignat durant tot el procés de traducció per correu electrònic o per telèfon si ho requereixes. També garantim el 100% de compliment dels terminis de lliurament.

Tens un projecte?

Sol·licita el teu pressupost instantani gratuït sense compromís.

Sol·licitar pressupost
Obtenir un pressupost Cistella

Create account

'Black Friday' shouldn't be translated, everything else should.

15%

On all of our translation services with the code.

BlackFriday-15