Pressupost i comanda instantanis

Gestió automatitzada de projectes

La nostra plataforma automatitzada facilita el procés de traducció sense comprometre la qualitat

Pressupost i comanda instantanis
Decoration circle 1 Decoration circle 2 Decoration circle 3 Oval Group 1 Oval Group 2 Oval little Oval little

Traducció de documents

En els últims anys s'han produït canvis importants en la disponibilitat dels serveis de traducció en línia. Com a tal, BigTranslation proporciona un procés de comanda i lliurament completament en línia per traduir documents en diferents formats de fitxer. Disposar d'una formació en tecnologia tan forta i d'un equip informàtic competent a la nostra disposició ens permet oferir traduccions a preus imbatibles i amb uns terminis de lliurament ràpids.

Alguns dels avantatges clau del sistema innovador de BigTranslation són que els clients poden fer comandes en línia en qualsevol moment del dia a través del lloc web de BigTranslation, acceptem una sèrie de mètodes de pagament diferents, com ara targeta de crèdit/dèbit, PayPal i transferència bancària, i el nostre sistema permet als clients fer un seguiment del progrés de la traducció a través del seu compte.

Traduccions expertes a mida

BigTranslation és reconeguda per ser una agència de traducció on els clients també poden triar entre una àmplia gamma de serveis de traducció professional personalitzables, que es poden adaptar a les necessitats del seu projecte. Som especialistes en serveis de traducció per a continguts web, però el nostre gran equip de traductors té experiència en nombrosos camps diferents i provenen de tot el món. Això vol dir que som capaços de dur a terme tot tipus de treballs de traducció diferents en qualsevol moment del dia.

Les teues necessitats són la nostra primera prioritat

A diferència de la majoria de les altres empreses de traducció, que cobren el pagament sense revisar manualment el resum del projecte, volem assegurar-nos que entenem completament els requisits de la teua traducció. Com a tal, donem als clients l'oportunitat d'afegir qualsevol tipus de comentaris i instruccions per als nostres traductors natius.

Procés ràpid i senzill

Utilitzant la nostra plataforma de traducció en línia, podeu penjar els vostres fitxers, seleccionar qualsevol dels nostres idiomes de traducció europeus i rebre una estimació de costos immediata. El procés de treball de cada projecte de traducció és personalitzat i compleix els estàndards de qualitat. Tot i que tots els nostres serveis de traducció professional poden ser consultats, contractats, realitzats i lliurats en línia, també tindràs l'opció de contactar directament amb el responsable del projecte assignat durant tot el procés de traducció per correu electrònic o per telèfon si ho requereixes. També garantim el 100% de compliment dels terminis de lliurament.

Tens un projecte?

Sol·licita el teu pressupost instantani gratuït sense compromís.

Sol·licitar pressupost
Obtenir un pressupost Cistella

Create account