Pressupost i comanda instantanis
Sobre nosaltres

Traduccions professionals

BigTranslation és una agència de traducció amb una forta base tecnològica.

Hem implementat multitud de processos automatitzats perquè el propi procés del servei de traducció siga més fàcil tant per als nostres clients com per als nostres traductors. Qualsevol dels serveis de traducció que oferim es pot sol·licitar automàticament des de la nostra pàgina web. L'única part del procés que no està automatitzada és la traducció en si! A BigTranslation, ens sentim orgullosos del fet que sempre proporcionem traduccions humanes, aquestes mai seran realitzades per cap eina automàtica.

Més informació
Sobre nosaltres
Traduir el lloc web

Tradueix el lloc web

Una de les decisions més difícils a les quals s'enfrontarà una empresa a l'hora de dur a terme la traducció de pàgines web és decidir a quins mercats es dirigirà i, en conseqüència, a quins idiomes traduirà. Gràcies a internet, fins i tot les petites i mitjanes empreses poden deixar la seua empremta al món.

Més informació

Traducció optimitzada per a cercadors (SEO)

La traducció de llocs web i la traducció SEO multilingüe són ara de vital importància per a les empreses internacionals. Amb més del 80 % dels clients que prefereixen navegar per un lloc web en la seua llengua materna, la traducció SEO multilingüe és imprescindible.

Més informació
Traducció SEO
Sobre nosaltres Sobre nosaltres

Correcció

BigTranslation ofereix un excel·lent servei de correcció amb el propòsit d'assegurar que les teues traduccions són totalment precises i sense errors. Si opteu per aquest servei, els nostres correctors natius estaran especialitzats en la temàtica i també s'asseguraran que el vostre contingut estiga localitzat a la regió adequada amb el vocabulari corresponent.

Més informació

Traducció automàtica + Postedició

We process your projects using AI technology powered by an NMT (Neural Machine Translation) tool and thorough checking by a native professional.

This is a two-part process consisting of an automatic AI translation to which is added the presence of the post-editor, a professional trained in translation with a solid knowledge of both of their working languages and related tools and technologies. In this way, we reduce the time dedicated to managing your documents without doing away with the human touch that makes us unique.

Més informació
Traducció automàtica + Postedició
Sobre nosaltres Sobre nosaltres

Transcripcions

BigTranslation proporciona un servei de transcripció de màxima qualitat per convertir tots els fitxers d'àudio o vídeo en text.

Siga quin siga el tipus de transcripció que necessiteu, els nostres lingüistes experts tenen experiència en proporcionar transcripcions precises en la seua llengua materna. També som capaços de proporcionar traduccions professionals d'alta qualitat d'aquestes transcripcions en qualsevol combinació lingüística. Això vol dir que la teua empresa pot utilitzar el contingut de qualsevol manera que requerisca i en qualsevol mercat de destinació.

Més informació

Interpretació

Treballem amb intèrprets natius amb experiència en nombroses combinacions lingüístiques diferents, i els nostres serveis d'interpretació es poden adaptar específicament a les teues necessitats empresarials. El nostre equip, amb coneixements i experiència, podrà ajudar-te a comunicar-te de manera eficaç amb els teus clients o socis.

Més informació
Sobre nosaltres

Tens un projecte?

Sol·licita el teu pressupost instantani gratuït sense compromís.

Sol·licitar pressupost
Obtenir un pressupost Cistella

Create account

'Black Friday' shouldn't be translated, everything else should.

15%

On all of our translation services with the code.

BlackFriday-15