Pressupost i comanda instantanis
Sobre nosaltres
Correcció

Agència de traducció SEO

A diferència de les agències de traducció tradicionals, BigTranslation és capaç de gestionar la traducció SEO. Això és gràcies a la nostra xarxa de traductors acuradament seleccionats que tenen una gran formació en SEO multilingüe internacional. El nostre servei de traducció SEO garanteix la maximització de la visibilitat del teu cercador. Hem prestat serveis de traducció SEO en nombrosos camps, incloent: història, automobilisme, agricultura, hostaleria, negocis, màrqueting, investigació de mercats, turisme, gestió, periodisme, informàtica, educació, cinema i televisió, assistència sanitària i molts més.

SEO multilingüe per a tots els vostres mercats objectius

Porta la teua empresa al mercat global. Expandeix l'empresa i comença a fer negocis per tot Europa. T'agrada la idea que la gent busque la teua empresa a internet? Qualsevol empresa que busque nous mercats en diferents idiomes, no pot passar per alt la importància de la traducció SEO multilingüe. El nostre servei de traducció SEO està dissenyat per donar visibilitat al motor de cerca de la teua pàgina web perquè puga ser trobat més fàcilment per clients potencials. A BigTranslation, treballem amb traductors coneixedors i amb experiència per oferir SEO multilingüe d'alta qualitat.

Correcció

Traducció i localització SEO

La traducció SEO és un requisit per al contingut web. La manera d'assegurar que el vostre lloc web estiga ben posicionat en tots els mercats internacionals als quals esteu dirigint-vos és tenir cadascun dels elements SEO del vostre lloc web traduïts acuradament per una agència de traducció que treballe amb experts amb experiència en l'àmbit del SEO multilingüe. BigTranslation ofereix tant serveis de traducció SEO com de localització. Ambdós us permetran millorar el posicionament de la vostra pàgina web. Tanmateix, és important saber que la traducció SEO i la localització són dos conceptes diferents.

Traducció SEO internacional

Aquest procés implica que el traductor de SEO incorpore paraules clau, etiquetes, textos d'àncora, títols, missatges d'script i molts altres elements específics i acuradament traduïts al vostre projecte.

La localització implica adaptar un text per assegurar-nos que és culturalment i lingüísticament adequat per al públic objectiu. La traducció SEO, en canvi, és essencialment una opció «entre bastidors» de la traducció, que garanteix que els vostres productes i serveis tinguen visibilitat en els motors de cerca al país de destinació.

Tens un projecte?

Sol·licita el teu pressupost instantani gratuït sense compromís.

Sol·licitar pressupost
Obtenir un pressupost Cistella

Create account

'Black Friday' shouldn't be translated, everything else should.

15%

On all of our translation services with the code.

BlackFriday-15