Pressupost i comanda instantanis
Solucions empresarials

Què és la transcripció?

La transcripció és essencialment un mètode per convertir el discurs en text. En termes reals, hui en dia, això equival a convertir fitxers d'àudio a text o fitxers de vídeo a text. Ací a BigTranslation, oferim serveis de transcripció d'àudio d'alta qualitat per convertir l'àudio enregistrat en text per a diversos propòsits.

Si teniu un fitxer que necessiteu transcriure, BigTranslation és una agència de traducció el servei de transcripció de la qual és ràpid, assequible, senzill i que us garanteix la màxima qualitat.

Siga quin siga l'idioma del vostre fitxer; podem produir una transcripció escrita del diàleg perquè pugueu utilitzar el contingut de la manera que la vostra empresa requerisca.

Per què podria haver de convertir àudio a text?

Hi ha moltes raons per les quals una empresa o un particular pot requerir una transcripció d'un fitxer d'àudio. Tant si heu rebut algun fitxer que heu de convertir en text, com si un tercer requereix una còpia escrita del fitxer o si voleu utilitzar el contingut de noves maneres per difondre el missatge sobre els vostres productes o serveis, la transcripció ofereix un gran nombre d'avantatges, com ara una millor comprensió, la creació de subtítols i la creació fàcil de contingut derivat.

Quin tipus de transcripcions proporcionem?

BigTranslation ha proporcionat serveis de transcripció per a una gran varietat de sectors diferents i per a una gran varietat de diferents tipus de fitxers d'àudio. Alguns dels nostres fitxers d'àudio transcrits amb més freqüència són:

Transcripció i traducció

No només oferim un excel·lent servei de transcripció, sinó que també podem oferir traduccions d'alta qualitat de la teua transcripció en gairebé qualsevol idioma.

Una vegada hàgem produït la teua transcripció, et podrem enviar aquest fitxer juntament amb qualsevol traducció de la transcripció, de manera que la teua empresa puga utilitzar totes les eines a la seua disposició en qualsevol mercat de destinació a nivell mundial.

Per obtenir informació sobre el preu de la transcripció, poseu-vos en contacte amb el nostre departament de vendes, que us podrà proporcionar un pressupost a mida per al vostre projecte.

Tens un projecte?

Sol·licita el teu pressupost instantani gratuït sense compromís.

Sol·licitar pressupost
Obtenir un pressupost Cistella

Create account

'Black Friday' shouldn't be translated, everything else should.

15%

On all of our translation services with the code.

BlackFriday-15