Pressupost i comanda instantanis

Traductors professionals

A BigTranslation tenim els millors professionals de la traducció

Treballa amb nosaltres
Decoration circle 1 Decoration circle 2 Decoration circle 3 Oval Group 1 Oval Group 2 Oval little Oval little

Traductor professional

Si ets traductor professional pots sol·licitar treballar amb nosaltres.

Estem constantment a la recerca de traductors natius amb experiència per unir-se al nostre equip.

És important destacar que la nostra plataforma ha estat desenvolupada per un equip de traductors professionals, que treballen juntament amb experts informàtics, per ajudar-vos a treballar de manera més eficient i, per tant, obtenir més ingressos per hora. A més, els lingüistes amb gran experiència i coneixements de la indústria en un àmbit específic poden obtenir més ingressos per a tasques especialitzades.

Estem orgullosos que els usuaris de les dues principals pàgines web del sector de la traducció ens hagen votat sistemàticament com una agència de traducció de primer nivell amb la qual treballar. Confiem en el talent, l'experiència i la professionalitat del nostre ampli equip de traductors natius.

Traductor professional

Formació per a traductors natius

A més, a través de la nostra plataforma i el blog, proporcionem:

Procés per convertir-se en un traductor professional amb BigTranslation

Omplir el nostre formulari d'inscripció per crear el teu perfil de traductor.

Formulari de registre

Una vegada finalitzat el procés de registre, hauràs de completar la prova prèvia abans d'acceptar-te per unir-te a l'equip de BigTranslation. Aquesta prova prèvia constarà de dues parts. La primera és una simple prova de tria múltiple i la segona és un text breu per traduir. Una vegada hages traduït el text, el revisarà el nostre equip sènior. Si la teua prova de traducció és satisfactòria, et convidarem a unir-te a la nostra comunitat de traductors natius i et donarem accés a la nostra plataforma de traducció d'idiomes i als nostres projectes.

A la nostra plataforma en línia trobaràs tots els projectes que actualment estan pendents de traducció. D'aquesta manera, podràs seleccionar i realitzar les traduccions que consideres més compatibles amb el teu perfil.

Els nostres traductors tenen la flexibilitat de gestionar els seus projectes i el seu temps, tenint en compte els terminis i altres requisits de cada traducció.

Els nostres traductors sempre cobraran puntualment els projectes que s'hagen realitzat i lliurat a temps, sense facturació mínima, és una cosa de la qual ens sentim orgullosos!

Totes les traduccions realitzades poden ser puntuades tant pels nostres comprovadors de qualitat com pels nostres clients. Això vol dir que rebem constantment comentaris sobre la satisfacció dels clients. També significa que els nostres traductors reben contínuament comentaris sobre el seu treball, que els permeten continuar progressant i desenvolupant-se professionalment.

Més informació: la teua valoració individual apareixerà al tauler de control de la plataforma on podràs consultar-la. Evidentment, és possible que no estigues d'acord amb la puntuació donada pels nostres clients, per aquest motiu hem habilitat el botó de conflicte. Si sorgeix un conflicte, BigTranslation prendrà mesures immediates i avaluarà la puntuació donada i decidirà si està justificada o no.

BigTranslation tindrà en compte els comentaris que es donen per garantir que tots els traductors estiguen qualificats per treballar a la nostra plataforma.

Per a nosaltres, la qualitat és clau! Aquells traductors que aconseguisquen les qualificacions més altes per la qualitat del seu treball seran convidats a formar part de la nostra Comunitat Premium BigTranslation, donant-los accés a oportunitats de traducció més grans i millors.

Tens un projecte?

Sol·licita el teu pressupost instantani gratuït sense compromís.

Sol·licitar pressupost
Obtenir un pressupost Cistella

Create account

'Black Friday' shouldn't be translated, everything else should.

15%

On all of our translation services with the code.

BlackFriday-15