Pressupost i comanda instantanis
Decoration circle 1 Decoration circle 2 Decoration circle 3 Oval Group 1 Oval Group 2 Oval little Oval little

Què és la transcripció d'àudio?

La transcripció d'àudio és essencialment un mètode per convertir el discurs en text. En termes reals, avui en dia, això equival a convertir un fitxer d'àudio en text. Ací a BigTranslation, oferim serveis de transcripció d'àudio d'alta qualitat per convertir l'àudio enregistrat en text per a diversos propòsits.

Si tens un fitxer d'àudio que necessites transcriure, el servei de transcripció de BigTranslation és ràpid, assequible, senzill i et garanteix la màxima qualitat.

Siga quin siga l'idioma del vostre fitxer; podem produir una transcripció escrita del diàleg perquè pugueu utilitzar el contingut de la manera que la vostra empresa requerisca.

Com es produeix una transcripció?

La transcripció implica escoltar una gravació i escriure el contingut en un document. Els nostres traductors tenen una àmplia experiència en l'escolta de fitxers d'àudio en la seua llengua materna i en la producció d'una versió escrita precisa del contingut perquè els clients puguen utilitzar el text per a qualsevol propòsit que necessiten.

Per què podria haver de convertir d'àudio a text?

Hi ha moltes raons per les quals una empresa o un particular pot requerir una transcripció d'un fitxer d'àudio. La transcripció proporciona una gran quantitat d'avantatges, incloent:

  • Millor comprensió
  • Creació fàcil de contingut derivat: permet utilitzar contingut d'àudio de noves maneres
  • Contingut enriquit
  • La transcripció és una de les maneres més efectives d'impulsar el trànsit cap als llocs web, proporcionant una major visibilitat en línia
  • Una major accessibilitat a un públic més ampli

Quin tipus de transcripcions proporcionem?

BigTranslation ha proporcionat serveis de transcripció per a una gran varietat de sectors diferents i per a una gran varietat de diferents tipus de fitxers d'àudio. Alguns dels nostres fitxers d'àudio transcrits amb més freqüència són:

Transcripció i traducció

No només oferim un excel·lent servei de transcripció, sinó que també podem oferir traduccions d'alta qualitat de la teua transcripció en gairebé qualsevol idioma. Això vol dir que la teua empresa pot utilitzar totes les eines a la seua disposició en qualsevol mercat objectiu a nivell mundial.

Per obtenir informació sobre el preu de la transcripció, poseu-vos en contacte amb el nostre departament de vendes, que us podrà proporcionar un pressupost a mida per al vostre projecte.

Tens un projecte?

Sol·licita el teu pressupost instantani gratuït sense compromís.

Sol·licitar pressupost
Obtenir un pressupost Cistella

Create account

'Black Friday' shouldn't be translated, everything else should.

15%

On all of our translation services with the code.

BlackFriday-15