Pressupost i comanda instantanis
Companyia de traducció
Traductores nativos

Traductors natius
Companyia de traducció

Com a agència de traducció professional, coneixem la importància de treballar exclusivament amb traductors natius, ja que la terminologia precisa i el context adequat en cada idioma és de vital importància a l'hora de dur a terme una traducció. Els nostres traductors natius són professionals amb experiència que tradueixen competencialment a la seua pròpia llengua nativa que, per descomptat, parlen diàriament. Per tant, un traductor sempre està familiaritzat amb les expressions actuals i les complexitats de la llengua de destinació en qüestió.

Traductors natius que treballen amb nosaltres

Laura Dixon

Laura Dixon

La flexibilitat de la plataforma BigTranslation em permet organitzar el meu treball de traducció juntament amb altres compromisos, incloent la interpretació per a serveis públics i privats.

Michalis Sifakis

Michalis Sifakis

BigTranslation és una empresa de traducció altament professional i reconeguda internacionalment, amb preus molt competitius i projectes desafiadors.

Valentina Sarno

Valentina Sarno

A BigTranslation, he trobat un racó de pau i simpatia: tots els gestors de projectes sense excepció, i totes les comunicacions, sempre són encantadores, sense estrés.

BigTranslation assegura que els nostres traductors també duen a terme projectes en els seus propis camps d'especialització perquè la teua traducció siga realitzada sempre per persones que entenguen el tema amb el qual estan treballant. La nostra plantilla és un factor clau que contribueix al nostre èxit. BigTranslation és una agència de traducció que és molt conscient d'aquest fet i ens enorgullim de la nostra estreta relació de treball amb tots i cadascun dels membres del nostre equip. En reconeixement a això, hem dissenyat una sèrie d'incentius tant per als nostres traductors interns com per als traductors autònoms, assegurant que es mantinguen motivats i continuen creixent professionalment.

Traductors natius

Tens un projecte?

Sol·licita el teu pressupost instantani gratuït sense compromís.

Sol·licitar pressupost
Obtenir un pressupost Cistella

Create account

'Black Friday' shouldn't be translated, everything else should.

15%

On all of our translation services with the code.

BlackFriday-15