Pressupost i comanda instantanis
Sobre nosaltres
Correcció

Servei d'interpretació d'alta qualitat que satisfà totes les teues necessitats lingüístiques

Si necessites un servei d'interpretació, la nostra agència de traducció professional té la solució perfecta. Treballem amb intèrprets natius amb experiència en nombroses combinacions lingüístiques diferents.

Llavors… En què es diferencia la interpretació de la traducció? Tot i que les disciplines estan estretament relacionades, la interpretació és un tipus de servei diferent a la traducció.

La interpretació és la traducció oral d'una llengua a una altra, mentre que la traducció implica la transferència de text escrit a un text en una llengua diferent. En altres paraules, és el mitjà el que canvia: la parla o el text.

Quines habilitats té un intèrpret que m'ajudaran?

Un intèrpret serà capaç de traduir a i des d'ambdós idiomes en el lloc, ja siga de manera simultània o consecutiva en funció del tipus de servei a què opteu. També tindran coneixements sobre la matèria per poder entendre tot completament i després transmetre aquesta informació amb precisió i claredat. Això vol dir que podràs oblidar-te de les dificultats de comunicació i centrar-te en l'assumpte en qüestió: el teu negoci.

Correcció

Quin tipus de serveis d'interpretació ofereix BigTranslation?

Els nostres serveis d'interpretació es poden adaptar específicament a les teues necessitats. Des de la interpretació presencial in situ fins a les opcions d'atenció telefònica al client, ho tenim tot cobert. Tant si necessites un intèrpret natiu que t'acompanye a una reunió d'una hora, com si passa el dia amb tu facilitant-te la comunicació, acompanyant-te a una cita o fins i tot trucant al teu client. Posa't en contacte amb el nostre departament comercial, que t'assessorarà sobre com adaptar aquest servei a les teues necessitats i al teu pressupost.

Com pot beneficiar la interpretació el teu negoci?

Si no parleu l'idioma del vostre client, necessiteu algú que ho faça per garantir el bon funcionament dels procediments. Demanar l'ajuda d'un intèrpret fa que les coses funcionen millor i garanteix que els negocis siguen fàcilment atesos i entesos per totes les parts. No només serà necessari un intèrpret per ajudar els teus clients o socis a entendre't, sinó també per ajudar-te a entendre'ls!

Per obtenir informació sobre els preus de la interpretació, poseu-vos en contacte amb el nostre departament de vendes, que us podrà proporcionar un pressupost a mida per al vostre projecte.

Tens un projecte?

Sol·licita el teu pressupost instantani gratuït sense compromís.

Sol·licitar pressupost
Obtenir un pressupost Cistella

Create account

'Black Friday' shouldn't be translated, everything else should.

15%

On all of our translation services with the code.

BlackFriday-15