Pressupost i comanda instantanis
Companyia de traducció

Tradueix el lloc web

Les empreses poden beneficiarse d'un gran avantatge simplement seleccionant un servei de traducció com el nostre que sempre treballa amb traductors professionals. El nostre servei de traducció de llocs web és una de les maneres més eficaces d'arribar a nous clients a nivell internacional. I no s'atura ací, no només la traducció del lloc web pròpiament dita és una inversió inestimable sinó que la traducció dels documents que apareixen al vostre lloc web també és una opció addicional que pot beneficiar la vostra empresa. Estem especialitzats en tots els elements de la traducció de llocs web i creiem que la nostra experiència és la clau del vostre èxit!

Connecta't amb els mercats de tot el món

Amb aproximadament un 75% dels usuaris d'internet navegant pel web en un idioma diferent de l'anglés, sense les traduccions adequades al lloc web, la teua empresa es perd. A BigTranslation oferim el serveis de traducció en 24 idiomes europeus i treballem sense parar per créixer i oferir noves combinacions lingüístiques. Els nostres serveis de traducció de llocs web inclouen: traducció de tota la teua pàgina web, traducció de documents de fitxers i SEO multilingüe.

Traducció SEO de comerç electrònic

Amb la nostra àmplia experiència en comerç electrònic, podem ajudar-te a vendre els teus productes més ràpidament a nivell internacional. També oferim el nostre pla de preus i opcions de servei personalitzables, que us permeten seleccionar exactament el que necessiteu i aprofitar al màxim tots els vostres canals de venda en tots els vostres mercats.

Tens un projecte?

Sol·licita el teu pressupost instantani gratuït sense compromís.

Sol·licitar pressupost
Obtenir un pressupost Cistella

Create account

'Black Friday' shouldn't be translated, everything else should.

15%

On all of our translation services with the code.

BlackFriday-15