Pressupost i comanda instantanis
Decoration circle 1 Decoration circle 2 Decoration circle 3 Oval Group 1 Oval Group 2 Oval little Oval little

Què és la transcripció de vídeo?

La transcripció de vídeo és essencialment un servei que converteix el diàleg de vídeo o la veu en text. Si necessiteu transferir el contingut d'un vídeo gravat a un text per a un propòsit determinat, la transcripció és el que necessiteu.

Servei de transcripció d'alta qualitat de BigTranslation per a fitxers de vídeo

Si tens un fitxer de vídeo que necessites transcriure, el servei de transcripció de BigTranslation és ràpid, assequible i et garanteix la màxima qualitat.

Siga quin siga l'idioma del vostre fitxer; podem produir una transcripció escrita del diàleg perquè pugueu utilitzar el contingut de la manera que la vostra empresa requerisca.

Com es fa la transcripció de vídeo?

Creem una versió de text de totes les paraules pronunciades al vídeo. La transcripció del vídeo serà creada acuradament per un traductor professional que veurà el vídeo en la seua llengua materna i reproduirà una versió precisa del text del diàleg. El traductor ho fa mirant i escoltant el vídeo diverses vegades i gravant tot el diàleg parlat en format de text.

Transcripció i traducció de vídeo

Una vegada hàgem produït la teua transcripció, et podrem enviar aquest fitxer juntament amb qualsevol traducció de la transcripció, de manera que la teua empresa puga utilitzar totes les eines a la seua disposició en qualsevol mercat de destinació a nivell mundial.

Per què podria necessitar transcripció de vídeo?

Transcripció i subtítols

Una de les raons més habituals per necessitar una transcripció d'un vídeo és la posterior creació de subtítols. Per sort, BigTranslation també ho té cobert. Oferim un procés complet des de la producció de la transcripció, la traducció de la transcripció, l'adaptació d'aquesta traducció als subtítols i fins i tot la incorporació dels subtítols al vostre fitxer de vídeo. El paquet complet: ràpid, fàcil i de la màxima qualitat.

Per obtenir informació sobre el preu de la transcripció, poseu-vos en contacte amb el nostre departament de vendes, que us podrà proporcionar un pressupost a mida per al vostre projecte.

Tens un projecte?

Sol·licita el teu pressupost instantani gratuït sense compromís.

Sol·licitar pressupost
Obtenir un pressupost Cistella

Create account

'Black Friday' shouldn't be translated, everything else should.

15%

On all of our translation services with the code.

BlackFriday-15