Pressupost i comanda instantanis
Sobre nosaltres

Combinacions lingüístiques

BigTranslation és una agència de traducció amb una forta base tecnològica. Hem implementat multitud de processos automatitzats perquè el propi procés del servei de traducció siga més fàcil tant per als nostres clients com per als nostres traductors. Qualsevol dels serveis de traducció que oferim es pot sol·licitar automàticament des de la nostra pàgina web. L'única part del procés que no està automatitzada és la traducció en si! A BigTranslation, ens sentim orgullosos del fet que sempre proporcionem traduccions humanes, aquestes mai seran realitzades per cap eina automàtica.

Més informació
Peces de fusta
Traductors natius Decoració

Traductors natius

El nostre equip especialitzat en traducció està format per traductors natius i qualificats. Tots els nostres traductors professionals són nomenats mitjançant un exhaustiu procés de selecció per tal de garantir als nostres clients només traduccions d'alta qualitat.

Més informació

Automated order management

You will be able to upload the files you want to translate directly onto our website, select the language for the translation and receive an instant quote. And that's not all: our commitment to technology has enabled us to optimise processes and offer professional, fast translations at the best price, without sacrificing quality.

Més informació
Solucions corporatives
Matèries especialitzades

Matèries especialitzades

Tenim traductors natius experts a la nostra disposició per a les traduccions més exigents i especialitzades en nombrosos camps diferents. Posa't en contacte amb el nostre departament de vendes o accedeix directament a la nostra secció de pressupostos en línia i et proporcionarem un pressupost personalitzat que s'adapte a les teues necessitats.

Els nostres gestors de projectes capacitats podran avaluar el seu text i assignar la traducció a un traductor amb els coneixements i experiència adequats en el sector corresponent.

Formats de fitxer

Utilitzem una sèrie d'eines automatitzades diferents que ens permeten extraure les paraules a traduir d'una multitud de formats de fitxer, incloent: OpenOffice, Microsoft Office, Adobe, etc.

Tant si necessiteu traduir un document de Word senzill com un fulletó corporatiu sencer a Adobe InDesign, podeu enviar-nos el document i el nostre sistema avançat de recompte de paraules calcularà automàticament el nombre de paraules del document.

Formats de fitxer
Solucions corporatives

Traducció ràpida

Si necessiteu una traducció ràpida, podeu triar la nostra opció de traducció ràpida per accelerar el procés. Com amb tots els nostres serveis, la nostra màxima prioritat és la qualitat del treball que proporcionem. El nostre procés de traducció ràpida també implica diverses etapes diferents de control de qualitat per assegurar que el treball es completa amb els més alts estàndards de qualitat.

Control de qualitat i confidencialitat

Ací a BigTranslation, la qualitat i la confidencialitat són les nostres màximes prioritats. Per això, hem creat una sèrie de guies i manuals que recullen els estàndards obligatoris requerits per a totes i cadascuna de les tasques realitzades pels nostres traductors. Complim tota la normativa europea de protecció de dades i garantim la total confidencialitat tant dels documents traduïts com de les entitats que sol·liciten els nostres serveis.

Solucions corporatives

Tens un projecte?

Sol·licita el teu pressupost instantani gratuït sense compromís.

Sol·licitar pressupost
Obtenir un pressupost Cistella

Create account

'Black Friday' shouldn't be translated, everything else should.

15%

On all of our translation services with the code.

BlackFriday-15